Verbindingstocht 2017

 

Een idee is geboren: een verbindingstocht, 4 seizoenen, 4 windrichtingen.

Met de fiets door Nederland, op de bonnefooi. Op zoek naar oude heilige plekken: hunebedden, cirkels, de oudste kerk en meer. Aan tafel schuiven bij bekende en onbekende mensen, spontane ontmoetingen. Hopen op een plekje voor m'n slaapmat en m'n fiets.

Om te leren, om te delen, om gastvrijheid te ervaren. Verschillende leeftijden, verschillende religies, verschillende achtergronden.

Hier kan je mijn ervaringen lezen.

En heb je tips voor magische plekken? Mail ze dan naar info@gevoelenaandacht.nl

Belevenissen

Deel 1 Het Oosten

23 februari was het dan zover; de start van mijn verbindingstocht! De weersvoorspellingen liegen er niet om; veel regen en windstoten tussen de 80-110 km per uur. Maar ik zit teveel in de flow om me daardoor tegen te laten houden. Goed moment om te testen hoe waterdicht alles is.

Lees meer »

Confrontatie

De eerste fietsweek komt nu echt dichtbij en de spanning loopt op. Ik mis nog steeds een plekje in Borne en Ootmarsum. Als Veluwse zandhaas er helemaal niet bij stil gestaan dat ik net ga fietsen in een regio en een tijd dat het carnaval is.

Lees meer »

Aanleiding

In mijn werk als begeleider heb ik al veel mensen voorbij zien komen waar ik even een stapje mee op mocht lopen. Zo dankbaar om mensen te zien die hun essentie terugvinden, hun levensvreugde.

Lees meer »