Anita Buschgens

 

Mijn naam is Anita Buschgens en ben moeder van twee zoons.

Naast mijn werk in het waterbeheer, help ik mensen bij bewustzijnswerk in de vorm van coaching, ademwerk of diepergaand werk. Wat voor mij ooit begonnen is als hobby, is meer en meer een leefstijl geworden. Via basis cursussen en Reiki opleidingen heb ik mezelf ontwikkeld tot een intuïtieve coach.

 

Al vele jaren ben ik gefascineerd door de filosofie achter sjamanisme. Voor mij is het een levenswijze en bewustwordingsproces waarin je leert aanwezig te zijn in je energie, emoties en denkpatronen zonder iets te verdringen of uit te willen leven. Het is verbinden met degene die je in wezen bent en van daaruit verbinden met een ander en de wereld om je heen. En dat vanuit het besef om deze filosofie te vertalen naar de 21e eeuw.

 

Naast coaching en masseren, organiseer en leid ik ook retraites gericht op persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met de organisatie 'De Gewijde Reis'. Deze organisatie helpt mensen in hun bewustzijnsontwikkeling met behulp van alternatieve technieken als lichaam- en ademwerk, dans, meditatie, sjamanisme en meer.