Huachuma

 

Verbinding van spirit naar ziel

 

 

Wat kun je verwachten? 

Een innerlijke reis met Huachuma is een reis met veel zachtheid. Huachuma verbindt ons weer met onszelf en met moeder Aarde. De plant is een meesterlijke leraar. Het helpt ons te genezen, te groeien, te leren en te ontwaken. De plantenleraar laat ons zien dat we allemaal spirits van het licht zijn; we zijn allemaal kostbaar en speciaal. Hij leert ons de  goddelijke energie in onszelf te zien en het in ons te houden. 

 

Confrontatie met illusies

Met behulp van de plant kunnen we zien waar we eventuele negativiteit in ons lichaam vasthouden, waar het vandaan komt, en dan kan het ons laten zien wat we mogen leren van deze ervaring. Op het moment dat we dat zien, bevrijden we de negativiteit in ons lichaam en voelen we echt bevrijd en licht naderhand.

Er is niet zoiets als een slechte ervaring, het kan wel gebeuren dat er persoonlijke issues uit je verleden naar boven komen waarvan het nodig is dat ze aan het licht komen. Je kan bewust besluiten om deze zaken naar boven in het licht te brengen. Het is niet zo dat de huachuma problemen voor je oplost, dat doe je zelf door er naar te kijken en met behulp van de plantenleraar kun je op een andere manier er naar leren kijken  waardoor vaak de oplossing zich aandient. De spirit van de jaguar helpt hierbij; als gids door de verschillende ervaringen heen. Gidsdier de kolibrie helpt je je hart te openen en toont je de lichtheid van het ‘zijn’ en laat je op zielsniveau de verbinding voelen tussen jou en elk levend wezen om je heen.

 

Wat zijn de effecten?

Eerst ervaar je slaperigheid of een dromerige staat, misschien een lichte duizeligheid. Dan een inzicht, een opruiming van illusies. Ook wordt je visuele zintuig aangewakkerd, inclusief het zesde zintuig. Soms ervaren mensen het telepathische gevoel om zichzelf over de tijd en materie te verzenden. Alle zintuigen geven verbinding weer. Kleuren kan je ruiken, geluiden kan je zien.