Ayahuasca

 

Traditionele geneeswijze uit de Amazone

 

Wat kun je verwachten?

Ayahuasca geeft je veel inzichten en bewustzijn op vele lagen. Het kan je bevrijden van overtollige energetische ballast. Het is een manier om dieper naar jezelf te kijken dan alleen met coaching of andere therapieën.

 

Terug naar je gevoel

De ceremonie is een innerlijke reis in andere bewustzijnsstaten, waarbij de nadruk ligt op het, in een veilige setting, verkennen van wat er in je leeft en het (her)vinden van je eigen essentie. Je leert diep in je eigen lichaam helend werk te doen op fysieke en emotionele lagen. Ik help je hierin met liefdevolle aandacht en een geborgen omgeving.

 

Wat zijn de effecten?

Ayahuasca heeft een hoge energiefrequentie. En daar waar deze dissonant is in je lijf, wordt er opgeruimd. In je fysieke lichaam kan je trillen, overgeven en dergelijke. Dit klinkt vervelend, maar kan heel bevrijdend zijn. Het is niet het misselijke van ziek zijn, maar het loslaten van negatieve energie.

In het emotionele lichaam kan ook veel bevrijd worden. Boosheid, verdriet, gevoelens van eenzaamheid. Maar ook spirituele kennis en humorvolle inzichten kunnen voorbij komen. Dit alles om uiteindelijk lichter door het leven te kunnen gaan.