Coaching

In onze tijd van welvaart is de illusie ontstaan dat alles mogelijk en maakbaar is. Als je in je kracht staat, kun je heel veel bereiken. Je gaat dan ook snel denken dat het aan jou ligt als dingen niet lukken; je relatie loopt niet lekker, je voelt onrust of hebt teveel van jezelf gevraagd.

 

Want je zit nu eenmaal niet altijd in je kracht, je bent ook een kwetsbaar en afhankelijk wezen.  Vaak doet de  buitenwereld  zo’n groot appèl op je, dat je vooral leert om meer naar buiten gericht te zijn dan naar binnen. Je verliest langzamerhand het contact met je eigen diepere gevoelens en je intuïtie. Je hoofd raakt veel te vol. Gebeurtenissen brengen je teveel uit evenwicht.

 

Als je tot de ontdekking komt dat er iets moet veranderen, kan ik je helpen om het contact te herstellen. Ik loop een stukje met je mee op je tocht door de wereld van het niet-weten en help je zoeken. D.m.v. luisteren, analyse, feedback, verhalen, oefeningen, humor. Zodat je het juiste spoor weer vindt van je reis die je leven nu eenmaal is. En dat leven weer gaat stromen.